![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 28-May 03 Град: Пловдив Потребител N: 121 ![]() |
Ot mnogo vreme sa6testvuva konflikta mezdu pc-maniacite i konsolnite fenove.vsiaka strana se opitva da dokaze na drugata kolko po hubavo e ednoto ne6to ot drugoto.li4no moeto mnenie e 4e po iaki sa PC-tata,6toto s tiah moze6 da se u4i6 na programirane,yeb-design i dr.,dokato na konsolite si igraesh samo na igri,bez da nau4i6 ne6to.az obi4am da igraia na igri i sa6to taka da si rasbusikvam kompa.sa6to taka za da izkara6 hubava kartina na konsolata,ti triabva iak televisor.mnogo se drasnia 4e niakoi igri izlizat samo sa X-box,PS2,Game-cube i dr.parvo 4e mnogo pove4e hora imat PC-ta i za tiah tova e mnogo gadno.naprimer,kogato Blizzard obiaviha 4e 6te puskat StarCraft:Ghost,te 6a6naha vsi4ki.kakto i da e tova e druga istoria.6te vi zadam edin vapros:kakvo e va6eto mnenie za konsolite ili za komputrite(ako slu4aino niakoi ima konsola)komputrite?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат([UHA) SIF!@#$,Jun 8 2003, 02:28 PM] Suglasen sum s teb.ama nqkoi ne6ta sa tvurde skupi.50 leva za igra e prekaleno soleno.ne vsi4ki imat pari. А там е работата, че американците (повечето) имат и за тях тези 50 лв са един час работа. На мен пиратските дискове ми излизат около 2-3 часа работа. Причината, заради която ползвам пиратски софтуер е че иначе нямаше да си го купя никога (поне докато са ми такива доходите) и следователно програмистите няма да могат да си вземат парите от мен. Но като цяло избягвам МНОГО УСЪРДНО ползването на всичко що е платено и предпочитам free софтуер. Между другото - същото е и с музиката. На Aerosmith и Metanoia имам много неща оригинални (на Aerosmith две пиратски касетки, едната от които саундтрака на Armageddon) или до колкото може да се твърди, че са оригинални като са ми записани от CD от вносителя им за БГ... но просто той ги нямаше на касетки, а аз нямам пари да дам по 18 лв. за оригинално CD. Третата касета (пак от него) вече си е с обложка и т.н. -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th May 2025 - 07:26 AM |