![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Metallica идват 100%, потвърдили са, от от Universal все още не са казали датата, това е инфо от преди малко, от кухнята на Universal...
п.с. моля само без коментари от типа - тия и пред блока ми да свирят няма да ги гледам! сори, че от бързане направих толкова грешки, някой да ги оправи плз:) последно Болкан Ентъртеймънт го докарват - (INXS) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Бе тва е Металика бе, как няма да отида. Сега вече им гледам с други очи, но не можеш да избягаш от корените. Жалко че са дъртички вече, Трухийо не е Джейсън, Хетфийлд не е Хетфийлд, а новите албуми доста дразнят. Дано няма мн парчета от тях. Ех, така си е - true, true. Няма начин да се пропусне този концерт, в името на боговете, колкото и западнали да са напоследък, все пак- Metallica си е Metallica ! ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 06:31 AM |