![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Преди време им бях огромен фен. Сега ме кефят само последните два. Първият и "Steal this..." също са добри. Мразя Токсисити.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 84 Регистриран: 16-January 08 Град: Ambient Universe Потребител N: 2541 ![]() |
По това се определят големите музиканти, за тях има 2 мнения - или са най-великите или са пълен боклук. Групи, за които най-често срещаното мнение е "mi staat" никога няма да останат в сърцата на хората, с малки изключения.
В този ред на мисли ще заявя, че не съм срещал мнение за SOAD "mi staat". И тази тема също го потвърждава. Иначе SOAD са зверове, много иновативни и креативни агенти, жалко че си почиват сега, но може би е за добро, кой знае! ![]() Като започнем от барабаниста, минем през тежките грифове на китариста и стигнем до откачения вокал на Серж, като разбира се не пропускаме честите, да не кажа непрестанни бас секции, групата създава много интересни композиции. Със сигурност важен фактор в уникалността им е, че всички са арменци (Серж - ливанец, а ако бъркам някой да ме поправи), което със сигурност носи своя дух и атмосфера, пренесени чудесно и в музикалните им интерпретации на болните им арменски главици... ! Мечтата на всеки, който свири е да записва и да се популяризира, а всеки запознат с историята на SOAD знае, че и те са почнали от клубчетата, докато не започват да набират скорост. Не е случайно, нали така? ![]() Дано в близките 1-2 години се съберат и извадят шести, смазващ албум, та вземат да пообиколят света, барабар с България! Love, light and unity, ZawHeR -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:14 AM |