![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 22-January 03 Потребител N: 18 ![]() |
Няколко месеца изкарах само на Rammstein и вече почна да ми писва.Я ме запалете по нещо от сорта на Static X ili Soulfly
-------------------- Slave Labor
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 84 Регистриран: 16-January 08 Град: Ambient Universe Потребител N: 2541 ![]() |
Здравейте, малки, големи, дебели, слаби, умни, красиви, ниски, високи, добри, лоши, обичащи, обичани... фенове
![]() Тъй като виждам, че тук има не един и двама фена на жицата, та да попитам дали някой може да ми препоръча други яки банди като Rhapsody, Nightwish, Blind Guardian, Stratovaris и т.н? Или неща тип Dope - Die MF Die, които са много енергични, живи, динамични и едновременно тежки и силни. Дано някой ме светне за други зверове!! ![]() Поздрави! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Тъй като виждам, че тук има не един и двама фена на жицата, та да попитам дали някой може да ми препоръча други яки банди като Rhapsody, Nightwish, Blind Guardian, Stratovaris и т.н? Rhapsody: Domine, Dark Moor, Spellblast, Six Magics, Heavenly, Elvenking, Thy Majestie, Dragonland, Derdian Nightwish: Seraphim (тайванците), Visions of Atlantis, Magica, Lunatica Blind Guardian: Holy Dragons, Savage Circus, Persuader, донякъде Dark Empire Stratovarius: Virtuocity, Celesty (първите два), Sonata Arctica, Warmen, Dreamtale, Olympos Mons Не че приличат много на някоя от гореизброените, но все пак държа да препоръчам и Wuthering Heights. Изумителна банда са. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
Rhapsody: Elvenking не мисля - В рапсоди има много симфонични неща, които се използват с цел създаване на уж епична атмосфера. Яки са, ама понякога писват брадър. В Елвънкинг има къде къде повече енергия + фолк. Мисля че единственото общо е че и 2те групи са италиански. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 07:50 AM |