![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Slania излезе, и макар да нямам достъп до компютър за повече от 10ина минути, чух едно парче от новия албум и бях впечатлен. Мисля, че швейцарците ще се окажат (поне засега) едни от тези, които не изневеряват на феновете си и хем се развиват, хем държат стабилно високо ниво.
За дебютния им албум няма смисъл да редя суперлативи - Спирита говори за себе си. Някакви почитатели/любители на тея симпатяги? Uis Elvetie!!! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
аз съм само пример - проблема е че на всеки човек, дръзнал да засегне темата за мелодета в този форум, ти започваш да обясняваш как изобщо не слуша метъл, ами разбираш ли поп с метъл вокали или разни други такива работи, които не съществуват, но ти(или някои друг преди теб, не знам колко души споделят мнението ти) си ги измисляш за да ограничиш всяка група в отделен стил.
Ок, разбираш ги - хайде сега ги кажи и на следващия който засегне темата. П.П. ДТ и ИФ не струват брадър. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 09:39 AM |