![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Slania излезе, и макар да нямам достъп до компютър за повече от 10ина минути, чух едно парче от новия албум и бях впечатлен. Мисля, че швейцарците ще се окажат (поне засега) едни от тези, които не изневеряват на феновете си и хем се развиват, хем държат стабилно високо ниво.
За дебютния им албум няма смисъл да редя суперлативи - Спирита говори за себе си. Някакви почитатели/любители на тея симпатяги? Uis Elvetie!!! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
ааах бяха се затъжил за редовната реплика на Ицо и Венци "Нортър не са мелодет, те са ЧИСТ НЕПОДПРАВЕН ПАУЪР МЕТЪЛ"
Norther = Hammerfall!!! Все едно това казахте. In Flames и Dark Tranquillity просто не могат да бъдат мелодичен дет метъл, защото нито са мелодичен, нито са дет, нито са метъл. Особено Ин Флеймс. Дарк Транкуилити може би могат да се причислят към мелодета, но са толкова бездарни, скучни и пасивни, че е срамота да ги слагаме в този добър и хубав за слушане стил. At The Gates стават. Слушайте Suidakra като искате тежък мелодет, а не "пауър с харш вокали" както казвате(такова нещо няма, то си е чист мелодет). |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28392 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
ааах бяха се затъжил за редовната реплика на Ицо и Венци "Нортър не са мелодет, те са ЧИСТ НЕПОДПРАВЕН ПАУЪР МЕТЪЛ" Стига слагал думи в чуждите усти. Направи си труда да прочетеш какво съм написал малко по-рано в темата и тогава коментирай "редовните ни реплики". Norther в момента могат да минат за мелодет, защото избраха да се развиват в тази насока. Но първоначално не бяха такава банда. Достатъчно ясно ли е така? Norther = Hammerfall!!! Все едно това казахте. Има пауър метъл и пауър метъл. Не, Norther не приличат на HammerFall, но както изтъкна Венци, още по-малко приличат на At the Gates и другите мелодет класици. In Flames и Dark Tranquillity просто не могат да бъдат мелодичен дет метъл, защото нито са мелодичен, нито са дет, нито са метъл Искрено се надявам да се лигавиш. Иначе би било проява на крайна неграмотност да напишеш нещо подобно за групите, издали албуми като "The Gallery", "Haven", "Whoracle", "Colony"... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
Norther не приличат на HammerFall, но както изтъкна Венци, още по-малко приличат на At the Gates и другите мелодет класици. Абсурдно твърдение. Абсурдно. Знаеш ли какво значи "абсурден"? И сега ще те попитам дали знаеш какво е "неграмотен" Ако според теб "неграмотен" значи да не уважавам бездарните алубми на ДТ/ИФ(защото са НЕКАЧЕСТВЕНА музика), да неграмотен съм. А ти си Аристотел. Колкото до Венци: Само с мен, казваш, а? http://www.metal-world.info/forum/index.ph...t=0&start=0 бтв тук сам си писал че Нортър са мелодет. Как да го разбирам това? Хем са мелодет, хем не са? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28392 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Norther не приличат на HammerFall, но както изтъкна Венци, още по-малко приличат на At the Gates и другите мелодет класици. Абсурдно твърдение. Абсурдно. Знаеш ли какво значи "абсурден"? Да, знам какво значи. Знам също, че ти си последният човек, който би следвало да си служи с въпросната дума. ![]() Ако според теб "неграмотен" значи да не уважавам бездарните алубми на ДТ/ИФ(защото са НЕКАЧЕСТВЕНА музика), да неграмотен съм. Ти си неграмотен не защото не ги уважаваш, а защото си нямаш и елементарна идея какво представляват. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, знам какво значи. Знам също, че ти си последният човек, който би следвало да си служи с въпросната дума. ![]() ...защото...? Ти си неграмотен не защото не ги уважаваш, а защото си нямаш и елементарна идея какво представляват. ![]() има некачествена музика разбира се. Има много некачествени песни които ми харесват(например Млековар). Има и много некачествени които не ми харесват(например ДТ и ИФ) Едното няма нищо общо с другото. Колкото до това че си нямам идея... Може пък и да имам? Сашко 312432 пъти се е опитвал да ме накара да ги харесам. Просто са тъпи и не стават. и още един въпрос ако не е прекалено нахално: Ще има ли 1 тема, в който да не изтъкнеш колко по-малко неща са слушали другите от теб? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
има некачествена музика разбира се. Има много некачествени песни които ми харесват(например Млековар). Има и много некачествени които не ми харесват(например ДТ и ИФ) Това, че ти си имаш някакво лично разбиране за това какво е качествено и какво не е, не значи че съществува универсален критерий, според който да може да се дели музиката. Изкуството е най-вече до субективно възприятие. На музиката, която е качествена за мен, просто й викам добра, и респективно обратното. Ни повече, ни по-малко. и още един въпрос ако не е прекалено нахално: Ще има ли 1 тема, в който да не изтъкнеш колко по-малко неща са слушали другите от теб? По интересен начин интерпретираш мненията ми, но честно казано, вече не ме изненадваш. Разбирай ги както желаеш. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 08:13 PM |