![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 19-December 03 Потребител N: 351 ![]() |
Привет,
аз не пиша тук, но все пак се представям Значи казвам се Делян Терзиев. Работя като "човека който прай саитовете" в Консорциум Ирадеум Трейдинг. Между другото се старя да потдържам metalbg.com което според вас не е много ![]() От тук на татък е момента да почнете да псувате ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 19-December 03 Потребител N: 351 ![]() |
Само да попитам. Аз съм ви разбрал паролата за ФТП-то и съм ви взел паролата на форума?
Това е много тъпо ако някой ви има паролата за ФТП-то ще ви изтрие форума и ще сложи някоя гола кака. 50% съм сигурен, че някой от екипа ви се е напил и си е казал паролата на някой рапър-хакер и сега се базика с вас. а другите 50% ги държи версията, че някой от екипа ви се е напил и е изтрил всичко. До колкото разбрах хостера ви ви е приятел, къв ви е проблема да си вземете бекъпа? Иначе щом излиза в фтп с хост iradeum.com е 100% от сливенска зала, което усложнява малко. ВЪПРЕКИ ЧЕ НЕ СЪМ ДЛЪЖЕН, ще погледна за какво става въпрос и ще питам по залите!!! МАМА МУ ДА ЕБА НЕ СЪМ АЗ ВОЙНЕ НА ЛЕДА! ВАРИ СИ СЪБЕРИ ПРИЯТЕЛЧЕТАТА И СЕ ИЗЯСНЕТЕ. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 09:17 AM |