![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 19-December 03 Потребител N: 351 ![]() |
Привет,
аз не пиша тук, но все пак се представям Значи казвам се Делян Терзиев. Работя като "човека който прай саитовете" в Консорциум Ирадеум Трейдинг. Между другото се старя да потдържам metalbg.com което според вас не е много ![]() От тук на татък е момента да почнете да псувате ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 19-December 03 Потребител N: 351 ![]() |
Получих това писмо от вариора
Код Разкрит си. За момента акаунтът ти в Metal World временно е баннат, но това не е заради някакъв реваншизъм, а просто защото не искаме да рискуваме да направиш някоя нова мизерия, преди да сме сменили паролите си. Не разбирам с какво предизвикахме подобно отношение - нито сме обиждали екипа на MetalBG, нито сме целили да ви компрометираме по някакъв начин, нито да посягаме върху сайта ви (както вие сторихте). Няколкото търкания, които имахме преди време не могат да са сериозен повод и оправдание за стореното от теб, нали? Както и да е, не виждам защо да не се разберем като цивилизовани хора. В момента ни причинявате сериозни затруднения - с откраднатите пароли на домейна, с откраднатия ми e-mail, с триенето на теми във форума. Не е нищо непоправимо, но ни коства време и усилия. Никога не съм искал да сме врагове и не мога да разбера поведението ти... Завиждате ли ни за нещо, що ли?! Каквото правим, не е за да покажем колко сме велики или да се наложим над конкурентите си, а за да информираме хората за развитието на метъла. Вярвам, това е и твоята (и респективно - на MetalBG) цел. Или греша? Да размекна ме писмото. Че какво съм имал против вас? Че и ние сме със същите цели казвал съм го не веднж. Между другото не ти а абат имаше нещо против нас. Какво ви има на домейна? Какво ти има на пощата? Каква ти е пощата? Да ще ви помогна, обещвам! ....най-малкото за да се унивиня ...ама приемете като факт че не съм аз. Става ли? Чакай не вскички от метълбг имат нещо общо с ирадеум за това не казвай че металбг е хакнал метал-ворлд. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 09:23 AM |