![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
Преди няколко седмици в този форум говорихме, че като се появи нов клип на SUFFER H да гласуваме за него в Interactive. Клип има, ама още не може да се гласува за него. За да се поправи тази несправедливост, пуснах във форума на предаването Interactive (http://www.mmtv.bg/forums) питане, кога ще може да се гласува. Та призовавам, който има желание да се занимава със щуротии, да подкрепи каузата на българския екстремен метъл, хехехе.
![]() смърт на чалгата и хип-хопа! -------------------- |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Човекът с пръснатата глава, чийто мозък се стича по стената зад ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 6-March 03 Потребител N: 51 ![]() |
zna4i
1.Fuck off rodniq efir koi gleda televiziq be??????? ot televiziqta samo degradira6 na koi mu trqq da e v 6ibanata klasaciq na mm? dai da pi6eme i na mtv napravo na mene mi se draifa o6te kato pusna televizora i sega sigurno 6a mi kaje6 4e s glasuvane 6a opraime ne6tata i 6a napraime mm edna po dobra tv za gledane ne mi puka za mm, ne mi puka za suferh ili za koito i da e drug puka mi samo za mene a az si nabavqm si4ko neobhodimo mi ot i net suvetfam te i ti da postupi6 taka nqmam nikfi partiotski 4ufstfa zatfa predpo4itam da si gledam i da si slu6am nqkfi si sufsem ne-rodni izpulniteli /slu6am i nekoi rodni ama tfa ne e 6toto sa rodni i tree da gi potktepqm a i suvsem ne raz4itam na televiziqta za tqh a hoda na laifove 3.deseislava stava za gledane -------------------- There is nothing wrong with me
I'm not trying to see things your way I'm not lost, I'm not drowning, I'm not lost I'm just waiting, waiting to die |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 06:08 AM |