![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Ами кажете ми де!
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
In Flames винаги са били сред любимите ми групи. Нямат слаб албум до Clayman. Lunar Strainът си носи духа на Mikael Stanne, песни като Everlost се доближават и като музика, и като текст, много повече до Dark Tranquillity. The Jester Race и Whoracle за мен са типичните за In Flames неща, с метафорично- неразбираеми, но с повечко въображение- смислени текстове и съчетанието Щрьомблад- Гелоте, което прави чудеса в мелодията. Clayman, макар и по- простичък в мелодично отношение, е ритмичен и приятен за слушане, песните са ярки и запомнящи се. Освен това, този албум е един от албумите с най- философско послание (поне за мен), което го нарежда до Gallery на DT и Wyrd на Elvenking в личната ми класация. Reroute to remain беше потресаващ за мен, и като текст, и като изпълнение. Дори песните, които хващат ухото на първо слушане, като например Cloud Connected, омръзват бързо. Следващите два албума са на едно и също ниво по моята скала, с тази разлика, че Come Clarity е по-тежък. Като текст не са лоши, има добри попадения като Evil in a Closet, Touch of Red, Vacuum, но не е нещо епохално. Като мелодия не са толкова зле колкото предишния, но не са и на нивото на старите неща, както казах, липсва усещането "Щрьомблад- Гелоте". Затова не мога да разбера хората, които казват, че Come Clarity e завръщане, той е просто по- тежък, което, поне за мен, не го прави по- хубав. Като цяло просто In Flames са паднали на нивото на една нелоша група, което, имайки предвид старите им неща, си е голямо падение.
Новата песен съм я слушал точно 2 пъти и абслолютно нищо не ми хареса. Надявам се, че новият албум няма да е най- лошият досега. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th September 2025 - 07:16 PM |