![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Настоящият вокалист на шведския китарен виртуоз YNGWIE MALMSTEEN разкри следното в интервю днес:
"Поговорих надълго и нашироко с Yngwie по-рано днес. Стана ясно, че той желае да продължи музикално в друга посока. Страхотна новина е, че той ще разшири неоспоримите си таланти като композитор и китарист. Искам да благодаря публично на Yngwie и на всички музиканти, с които съм работил в групата през тези години." Заместникът на Doogie все още не е обявен официално, но слуховете споменават Tim "Ripper" Owens (ex-JUDAS PRIEST, ex-ICED EARTH, ex-WINTERS BANE, BEYOND FEAR) като най-вероятен кандидат. Това се дължи на факта, че Tim засегна, може би случйано, темата за присъединяване към YNGWIE MALMSTEEN на 11-ти януари тази година по време на интервю за радиопредаването "Friday Night Rocks". -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Страхотна новина!
Последният Ингви ми допадна доста, но ще ми бъде далеч по-интересно да чуя какво ще направи Тим. Само дано това не е поредното място, от което ще се разочарова. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th August 2025 - 04:58 AM |