![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Сгебцах го от друг форум и ми се стори забавно! Хайде, ако ви се занимава това са правилата:
1. Заредете всички налични мр3-та(от компа) в winamp-а на режим "shuffle" 2. Натискайте [Forward] (>>) за всеки следващ въпрос 3. Използвайте песента която се падне като отговор на въпроса, дори и да няма смисъл! И сложете по някое коментарче за по-забавно! 4. И без шмекерии ! Въпроси: 1.Как се чувстваш, днес? 2.Далече ли ще стигнеш в живота? 3.Как те възприемат приятелите? 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? 5.Историята на живота ти? 6.Как е/ беше в гимназията? 7.Как ще се развиеш в живота? 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? 9.Какви са ти плановете за weekend-а? 10.Опиши баба си и дядо ти? 11.Как ти върви живота? 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? 13.Как те възприема света? 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? 15.Как мога да се направя щастлив? 16.Какво трябва да направиш с живота си? 17.На коя песен ще направиш стриптийз? 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? 19.Какво мисли майка ти за теб? 20.Коя е най-съкровената ти тайна? 21.Коя е песента на смъртния ти враг? 22.Каква е същността ти? 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
1.Как се чувстваш, днес?
At The Gates - The Beautiful Wound. Трябваше да е нещо по-оптимистично, ама ей на... ![]() 2.Далече ли ще стигнеш в живота? Cannibal Corpse - Purifacation by Fire. Явно съм си сбъркал призванието, но никога не е твърде късно човек да се преквалифицира. ![]() 3.Как те възприемат приятелите? Freedom Call - Mr. Evil. Да се чуди човек как въобще се задържат наоколо. ![]() 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? White Skull - Asgard. Не подозирах! ![]() 5.Историята на живота ти? Agathodaimon - The Darkness Inside. Това е, разконспириран съм. Блекарите знаят най-добре. ![]() 6.Как е/беше в гимназията? Demons & Wizards - Winter Of Souls. Facing the storm and there's no one by my side... - имало е и такива моменти, но като цяло беше по-весело. ![]() 7.Как ще се развиеш в живота? Hypocrisy - Fearless. Това си беше чиста проба комплимент. ![]() 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? Celtic Frost - The Restless Seas 9.Какви са ти плановете за weekend-а? Eidolon - The Parallel Otherworld. Явно ще има някакви непланирани астрални пътешествия. ![]() 10.Опиши баба си и дядо ти? Einherjer - Naar Aftensolen Rinner. Каквото и да означава това. ![]() 11.Как ти върви живота? Yyrkoon - Erase the Past. Е, не съвсем всичко... 12.Коя песен ще свири на погребението ти? Rotten Sound - Maggots. Учудващо на място, предвид нежеланието ми да бъда кремиран... ![]() 13.Как те възприема света? The Project Hate - We Couldn't Be Further From The Truce. Доволно нихилистично, не възразявам. 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? Ancient - Vampirize Natasha. Ще ги очистя! ![]() ![]() 15.Как мога да се направя щастлив? Delain - The Gathering. Не е много ясно какво ще събирам, но в крайна сметка, колкото повече, толкова повече. ![]() 16.Какво трябва да направиш с живота си? Noumena - The End Of The Century. Щом Winamp казва, че ще го доживея, значи ще. 17.На коя песен ще направиш стриптийз? Primal Fear - Speedking. Трудно, но от друга страна, можеше да е някакъв грайнд. ![]() 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче, какво ще направиш? Ensiferum - Into Battle. Така де, не съм войнствено настроен по принцип, но всяко нещо си има граници. ![]() 19.Какво мисли майка ти за теб? Falkenbach - Asum Ok Alfum Maer... ![]() 20.Коя е най-съкровената ти тайна? Conception - Wolf's Lair. Нямам идея какво се крие там, обаче. 21.Коя е песента на смъртния ти враг? Time Machine - I Can't Smile. Чак смъртни врагове май още нямам, та парчето ще да е любимо на някой бъдещ или все още неосъзнат такъв. ![]() 22.Каква е същността ти? Rage - End Of All Days. Много взе да доминира апокалиптичната тема. Явно не е случайно. 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? Mirrorthrone - A Scream To Express The Hate Of A Race. Мисля, че е достатъчно безумно за подобен повод. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 04:37 AM |