![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 10-February 04 Потребител N: 395 ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 6-March 04 Потребител N: 420 ![]() |
Vypros:kak parite i uspeha promeniha jivota vi?
Sully:ne bih iskalmislq taka.mislq 4e povliq po nqkakyv na4in no ne ni promeni kato indidualnost ili harakter.prosto naistna e priqtno da mojesh da si platish smetkite i ostanalite raznoski,no nie vsi4ki rabotim tolkova mnogo 4e nqmame vreme da si ogajdame kakto drugi hora pravqt.i vse pak naistina e priqtno sled kato se priberesh v kushti da mojesh da idesh do magazina da kupish naprimer koledni podaryci bez da gledash kolko e cenata postoqnno. *ima 1 vapros koito e leko slojen + otgovora my..shte go ostaq za posle vypros:kak bihte opisali jara muzika koito pravi godsmack? sully: ami godsmack e hard rock band.nie ne sme techno rock,ne sme rap-rock,ne sme alternativen rock,nie sme prosto rock.vqrvam 4e vinagi ne6tata opirat do rocka,makar 4e naposledyk izlizat mnogo novi bandi koito experimentirat s muzikata koeto izob6to ne e losho naprotif ,tova dava pyt na drugi bandi da izgrqvat ,no vse pak vsi4ko idva kym rocka tyi kato vsi4ko e postroeno na tazi rock'n'roll osnova i vsi4ko zapo4va da evoluira ot nego vupros:lirikite vi izglejdat dosta li4ni? sully:da naistina taka e....kogato zapo4nah da pisha zabelqzah 4e textovete sa za ne6ta,slu4ili mi se prez jivota ,istinski izjivqvaniq i nito edno ot tqh ne e izmisleno."voodoo" e edinstvenata pesen koqto nastina e za film nare4en " the serpent & the rainbow".vsi4ko drugo e za moite 4uvstva.4ustvam 4e sam blagosloven s talanta da izleq moite emocii i moq gnqf 4rez muzikata koeto me pravi dosta skromen v istinskiq jivot.tova e to4no kato puskane na moite demoni.po vreme na koncert az ska4am i kre6tq za tova.za tova izpolzvam moite textove.tova e ne6to kato moq terapiq. vypros:pi6ete li za dobriq jivot sega? sully:mislq 4e moga da pisha za tova sega..no vie znaete..kogato si prekaral 30 godini ot jivota , jivee6t vav naistina bedno semeistvo ,v gadni kvartali,boreiki se da izlezesh navyn..tam naistina ima mnogo problemi s koito trqbva da se spravish.dori kogato uspeesh..vse pak vsi4ki sme hora-imame podobni problemi kakto vsi4ki ostanali,no e po razli4no razreshavaneto im..tyi kato nie sme mnogo rqdko v kushti. vypros:kakvo nau4ihte ot starata si banda? sully:kogato svirihme sus strip mind nie bqhme mladi ,svirihme sus strast koeto vse o6te ne se e promenlo no vse pak togava bqhme dosta po mladi ot sega ,dosta po naivni.beshe pove4e punkarski mantalitet.togava na nikoi ne mu pukashe za biznesa ili drugi takiva raboti.sega s godsmack mislq 4e edno ot 1vite ne6ta na koito obyrnah vnimanie beshe biznesa tyi kato dosta golqma 4ast e biznes i pari.mislq 4e uroka koito nau4ih po vremeto prekarano sas strip mind beshe da si otfarqm pove4e o4ite i ushite i da vnimavam malko pove4e. vupros:razbrah 4e praktikuvash ve6terstvo?tova ima li ne6to ob6to s bandata? sully: ne.ve6terstvoto nqma ni6to ob6to sus bandata..tova e ne6to koeto az pravq na li4no nivo,ne6to koeto me durji zdravo za zemqta i kogato sam stresiran ili iznerven mi pomaga da se suvzema.no ne vliq na ni6to nto nalirikite mi nito na muzikata.i nikoi drug ot bandata ne u4astva ili ne e zasegnat ot tova..makar 4e imame ob6ti vqrvaniq.nie vqrvame silno vyv karmata i se opitvame da sme tolkova dobri kato hora kolkoto mojem tyi kato znaem 4e nqkoi den shte ni se vurne. vupros:kak priemate kritikite kym bandata? sully:mislq 4e edinstvenoto greshno mnenie e 4e ni identificirat sys Alice In Chain..vse edno sme klonirana banda..koeto az ne razbiram.izob6to ne zvu4im kato tqh.naistina ima vliqniq no te sa ot led zeppelin,sabbath ili pantera .nie prosto modificirahme vsi4ki ot nasheto minalo,tezi bandi s koito nie izrasnahme ili slushame sega ,no nie ne kopirame i ne sme kloningi. Ето отговор на Ерна по въпроса за влиянията от други групи... Изводите си ги правете сами. Плагияти? Я ми кажете една група, която да не е крала нещичко? -------------------- Never Argue With An Idiot. Theyґll Lower You To Their Level And Then Beat You With Experience.
Ahlon XP 1800+|ASUS A7V8x-X|GB Radeon 9200 128 DDR 128-bit|256MB DDR 333MHz|40GB HDD| GodSmack: I'm not the one who is so far away when I feel the snake bite enter my veins. Never did I wanna be here again, and I don't remember why I came ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 07:04 PM |