![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 2-March 08 Град: Ботевград Потребител N: 2621 ![]() |
Щом е редно, хайде и аз да си отворя тема
![]() Аз съм Цветина от Ботевград. От метъл подстиловете най-често ми харесват хеви, пауър, симфоник, усещам, че и прогресив метълът от доста време се опитва да ми влезе под кожата. Харесвали са ми и отделни изпълнители и песни от още доста подстилове, но по на единично. И между другото, определено не съм чистокръвен метъл, слушам още доста стилове музика, но всички тук си знаем, че тръпката и енергията на рока и метъла рядко може да се докара от друг стил ![]() -------------------- But not one was aware
Of the fire that burned In my heart, in my mind, in my soul |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 2-March 08 Град: Ботевград Потребител N: 2621 ![]() |
Хах, е тя представителната ми извадка е убийствена-Мариус Куркински и какво още беше
![]() Иначе това в майспейс страницата ми е съвсем вярно, с тенденции скоро да добавя още някои групи, само да чуя още някой и друг албум, че аз много разпръснато слушам музика-пълна или почти пълна дискография на почти никого не съм изслушвала, защото не издържам да слушам само една група/стил достатъчно дълго, пък иначе се разсейвам и уж да свалям, пък свалям нещо съвсем друго... ![]() Поздрав за всички с Malmsteen-Tomorrow's Gone ![]() -------------------- But not one was aware
Of the fire that burned In my heart, in my mind, in my soul |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:13 PM |