![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 11-October 03 Град: София Потребител N: 306 ![]() |
Naposleduk v glavata mi se vurti edin vupros:dali vsi4ki black metalisti sa satanisti i dali vsi4ki satanisti sa black metalisti?
Ne govoria za 4lenuvane v sekti,za drane na ku4eta i kotki,a za dulboko li4nite viarvania,koito sa te podtiknali da proslu6a6 tazi muzika.Taka kato gledam oburnatia krustna vrata si znam za6to e tam-zaradi omrazata mi kum hristianstvoto i vsi4kite gluposti svazani s nego.Moje bi puk ot tazi omraza idvat i drugite mi interesi svurzani sus satanizma. Az sum edna ,a vie ste mnogo.Mojete li da mi otgovorite? Dali black metala i satanizma sa nerazrivno svurzani? V kakvo viarvata vie? -------------------- An offering of crimson which floated and faded away...
...like every hope I've ever had... ...like every dream I've ever known... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 21-March 04 Град: Varna Потребител N: 434 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 21 2004, 03:49 PM) Цитат(Elleshar @ Mar 21 2004, 02:03 PM) ..., no az si mislq 4e vseki si izbira po ne6to za sebe si ot Black-a. ...Ne smqtam 4e e zadaljitelno da si satanist za da go slu6a6 i da ti dopada.... Прав си.Само,че ако се задълбочиш още повече започваш някакси да си изграждаш други идеали и неща,на които да се възхищаваш.Но не мисля,че е задължително да ставаш сатанист. Vazmojno e. Az li4no ne sam se zadalbo4aval koj-znae kolko v tekstovete na black-metal bandite, o6te pove4e 4e rqdko gi slu6am. No do kolkoto sam go pravel tova ne sam uspqval da namerq takiva ideali. (Moje bi za6toto kato malak sam 4el mnogo prikazki s dobar krai i sam stanal fen na polojitelnite geroi ![]() V sa6tnost ne sam nikak naqsno sas ideite na satanizma, imam si predstava samo ot tova, koeto pro4etoh vav tozi forum, no naistina s4itam 4e ako ti haresva tazi muzika i ako moje6 da se abstrahira6 ot teksta nqma nikakav problem da q slu6a6(drug e vaprosa 4e 6te izgubi6 edno ot naj-golemite o4arovaniq na muzikata-ideita, koito tq vnu6ava), no principno mislq 4e e vazmojno. V sa6tnost parvata mi predstava za satanizma si formirah ot edno interview na Deicide vav Haos, (kogato o6te sa6testvuva6e), i tq ne be6e mnogo dobra. Sega malko se popromeni, no maj vse pak po4ti ni6to ne znam. Ako moje6 mi prepora4aj nqkakva literatura po temata. 6te sam ti blagodaren. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 04:57 AM |