![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Забелязах, че няма такава тема, а има какво да се каже по въпроса. Как гледате на ролята на продуцентите в създаването на тежка музика днес? Доколко са важни и доколко значението им се преувеличава? Кои са любимите ви продуценти и защо?
-------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 110 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1268 ![]() |
На Andy Sneap всичките му продукции звучат еднакво, особено напоследък. Това не ме кефи.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Би ли пояснил, щото на мен ми звучат различно? Директно сравнявах Opeth (всичко), Arch Enemy (всичко), Killswitch ("End of a Heartache"), Nevermore ("This Godless Endeavor") и ми звучат по различен начин...
Да не би да имаш впредвид, че за разлика от доста групи, тук даже се и разбира кой какво свири, и всеки инструмент е добре дефиниран? Според мен това не е лошо ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 07:33 PM |