![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
da vi kaja 4estno, povdiga mi se ot podobni komersialni grupi4ki.pantalonite im triqt zemqta, dokato peqt rapirat, a i muzikata im e bokluk, a se pi6at metuli!da vi kaja li kak izglejdat fenovete im, koito poznavam?smuknati 6iroki dunki, sindjir s prusten na nego, KUBINKI I ME6KA!!!!!GNUS! i poneje sa komersialni i pove4eto hora sa 4uvali vse po nqkoq pesen, mi obqsnqvat, 4e metula e...tup-grupa hora, v koqto vseki se opitva da pre4i na drugiq.e kak da im obqsnq, 4e tova nqma ni6to ob6to s istinskiq metul?moje bi az sum malko konservativna na tazi tema, no taq idiot6tina ne q priemam.ostavam si na black....
-------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 9-June 03 Потребител N: 148 ![]() |
nqkoi gore popita za6to neo-metalite se opitvat da se razgrani4at ot metylite izob6to. ako sa mu otgovorili -sorry. az samo iskam da kaja 2 dumi:
1. razgrani4avat se, za6toto ne jelaqt da bydat svyrzvani s mnogo ot trivialnite metylski simvoli- 4ereepi razni, prilepnali dynki, splasteni kosi....... 2. neo-metalite me samo 4e ne haresvat estetikata na "normalnite metyli" (ne znam dali dumata e podhodq6ta) , no ne haresvat i filosofiqta im- po princip ne sum 4uval neo-metal grupa da pee za 4udovi6ta razni (slipknot gi zabravi!- te polzvat tezi obrazi metafori4no), nqma i neo-metali satanisti(slipknot pak gi izkliu4vame- no tuk pak e metafora). Neo-metalite ne isak da si govorqt pomejdu si za me4ove, care, proklqtiq i t.n. 3. Kolkoto do komersa v neo-metala. ima si neo i neo, kakto ve4e nqkoi kaza. I tozi stil si ima 4ernite ovci, kakto vsi4ki drugi. Absoliutno vyv vseki metyl stil ima komersialni 6itove( bez grind-a ![]() Cqlata rabota e estetika i filosofiq, za6toto v mnogo neo- grupi se polzvat i trivialni metal rifove, vypreki, 4e korn preobyrnaha vsi4ko s krakata nagore.... -------------------- straight edge
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th May 2025 - 04:10 AM |