![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Thrasher ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 595 Регистриран: 17-July 07 Град: Севлиево / София Потребител N: 2223 ![]() |
Една наистина добра банда спорен мен, която се различава от бандите, които ги водят за близки до нея по стил(Korn,Slipknot,SOAD,Godsmack).Често ги определят като neo metal, но според мен са си modern rock.Вашите мнения за групата?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Не, човек, не става въпрос за харесване. Първите два албума на бандата са си нео метъл и да, пак ми допадат. Третият просто не е, чисто музикално, жанрово, и както още искаш. Капиш?
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Не, човек, не става въпрос за харесване. Първите два албума на бандата са си нео метъл и да, пак ми допадат. Третият просто не е, чисто музикално, жанрово, и както още искаш. Капиш? На мене пък и третия си ми звучи по същия начин... ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 04:18 AM |