![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Нещо напоследък съм се вманиачил все по финландски (и скандинавски като цяло) групи. Я сега всеки да изброи любимите си или тези, които знае, че да ги чуя и аз. Дано науча поне една две нови, щото вече имам чувството, че ги знам всичките и имам всичко тяхно...
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
Страшно се учудвам, че не забелязвам никой да споменава Kampfar и Månegarm, все пак
![]() За ценителите на Windir - задължително Vreid Gehenna Disiplin Trelldom Dead To This World Sahg Jotunspor Dimension F3H In Vain Octavia Sperati The Fall Of Every Season The 3rd And The Mortal The Sins Of Thy Beloved Midnattsol Hedningarna Isole Cult Of Luna Lord Belial Zonaria Profundi Devian Miseration Tenhi Uhrilehto Turmion Kätilöt KYPCK Depressed Mode Spiritus Mortis Mors Principium Est Omnium Gatherum Всъщност, аз почти само скандинавска музика слушам... -------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:00 AM |