![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 18-March 08 Град: София Потребител N: 2640 ![]() |
Здравейте и от мен,
Благодаря на всички за мненията и наистина се радвам, че тук (за разлика от 1 друго място в интернет пронстранството) си давате мненията така както ги мислите и дори и критиките ви са написани по човешки начин. Радвам се че парчето ви харесва, имаме още много работа по него (когато започнем да правим вече оригиналните записи) и грешки имаме. Микса като за демо мисля че е добре, но има доста какво да се желае (както по горе казаха малко разминаваме на китарите, височината на основната вокална линия, височините на 2 от клавирните линии и прочее). Наистина много се радвам, че тук всички вие имате културата да кажете нещата по човешки начин, защото в 1 друг форум, в 1 друго време такива глупости се изприказваха за това парче и за тази група, в която аз съм ритъм китарист (понеже не споменах по-горе ![]() Поздрави Алекс -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:23 AM |