![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Казвам се Деним /Името е немско/ от 17 години живея в град Пловдив, където и преди толкова съм роден. Уча в една квартална гимназия на центъра, защото не съм особено умен и само там ме искаха. Факта, че само тук ми помогнаха да открия търсеното от мен ме накара да разгледам подробно форумът ви и ми допадна, затова и оставам. Гледам, че са пуснати някакви примерни въпроси, но не ми допада мисълта да попълвам лексикони.
Слушам само и единствено музиката, която е в компетенция на форума ви. Групите и стиловете са доста, но ме мързеше да мисля псевдоним, та се регнах с името на една от личните групи, малко комерс, но са мои хора. ;р И.. най-вече се занимавам с администратирането на едно прекрасно местенце, като цяло тук. Никога не е късно за малко реклама де. ![]() Поздрави :> -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Здрасти
![]() А за Щурма ще ти кажа,че е голям пич ![]() ![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 03:57 AM |