![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК ДА НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН , предлага закон.
http://www.bgpetition.com/knijoven-balgarski/index.html Стенограма от парламента, че е ПРИЕТ ? ето разпращайте че си минава тихомълком!!!! -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^^ Хах... Нещо не си ме разбрал... Аз не мразя Путин, защото така съм решил. Породено е от това как управлява Русия. Нали го слушам какво приказва, мога да си направя изводите... Чел съм книгата на Политковская "Русия на Путин" и от там мога да си направя изводи. Защо трябва да го познавам и да ми е направил нещо? Просто мисля по-мащабно. Колкото до това за националния празник.. това не го и бях чувал... А това, което казах за България, не съм го казал по точен път. Беше чисто метафорично. Просто това не е страната, която обичам и в която се чувствам добре. И като виждам какво се случва с почти ВСИЧКО в нея, все повече се убеждавам, че няма надежда за нея... Този закон не ме потресе толкова, колкото би се очаквало.. Просто тук абсурдите валят като из ведро, при това непрестанно... Както и да е.
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st June 2025 - 11:21 PM |