Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
Danny47
коментар Apr 7 2008, 09:16 PM
Коментар #1

Сценичен безработник!

Група: Потребители
Коментари: 671
Регистриран: 18-July 06
Град: София
Потребител N: 1463

ОК, тъй като идват концертите и огромна част от нас ще посетят Каварна тази година, дайте тук да обсъдим местата за отсядане там и да споделим няколко контакта/цени. Аз все още си нямам идея къде да отседна и ако някой има добри впечатления от някоя квартира и/или хотел, нека сподели тук и да даде някой друг контакт. Аз миналата година бях в няква гадна квартира с ужасно ДОСАДНА хазяйка, баща ми вика пак там да сме отишли, защото всичко щяло да бъде заето, но по-скоро ще се гръмна от колкото да ида пак на същото място. Но също така не е оферта да се ходи и на сляпо според мен, но обикновено така се получава.

Помня, че Ицо, Нели и Ники имаха доста кофти експириънс с миризма на обор. rolleyes.gif Нека кажат къде да НЕ се ходи, аз ако се сетя също ще кажа за квартирата от миналата година. smile.gif

БТВ миналата година с баща ми открихме новосформиран мини курорт в село Крапец, тва се пада на около 30-40км. от Каварна ако не се лъжа. Комплексът беше страхотен и до 8ми Юли (преди "натовареният сезон"), цената за двойна стая е 60лв. на вечер. Имаше басейн и телевизор до колкото си спомням и ако някой се интересува утре ще издиря брошурката.

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
Megadeth
коментар Apr 8 2008, 10:58 AM
Коментар #2

Mahtavin :>

Коментари: 4294
Регистриран: 20-March 08
Град: Пловдив
Потребител N: 2643

Аз от по-модерните хора съм - в колатааааа ;р

--------------------
В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор)

+Quote Post
Soulburn
коментар Apr 8 2008, 11:15 AM
Коментар #3

Прослушващ метъл
**

Коментари: 115
Регистриран: 25-January 08
Град: София
Потребител N: 2558

Имам приятелка, която е от там...Винаги мога да спя у тях... cool.gif

Иначе квартирки се предлагат доста по главаната им улица...в някакви малки блокчета...трябва да се пита само...и по тази, която е към плажа също wink.gif

--------------------
Music is an awful thing...What is it? I cannot understand it. The power of music is to take you to the composer’s inner peace. The one that listens have no choice. Tell me what I thought about while writing these notes. A man is trying to reach his lover, his carriage breaks, the wheels are all in deep mud. She won’t be waiting long. This is the sound of his anger. “That’s it”, as if music says. It’s not what you’re used to listening, not what you expect…but just this…

+Quote Post

Пишете в тази тема
Danny47   Квартири и хотели в Каварна!   Apr 7 2008, 09:16 PM
parcaleste   Аз като един истински Хеви Метал (па макар и не Кн...   Apr 7 2008, 09:22 PM
abductor   И аз смятам да си пребивавам в кемпа, както обикно...   Apr 7 2008, 09:32 PM
RazorJack   дам хотела се хазва "палатка" и има бону...   Apr 7 2008, 10:08 PM
Danny47   Звучи добре, ма аз съм някъв капризен и искам да м...   Apr 7 2008, 10:24 PM
RazorJack   е тея душове на плажа за кво са? имам предвид ...   Apr 7 2008, 10:27 PM
Danny47   5 отговора (6 вече) и нито един по темата!   Apr 7 2008, 10:30 PM
ViolentBeauty   Цитат(Danny47 @ Apr 7 2008, 10:16 PM) Пом...   Apr 7 2008, 11:21 PM
System of a down   Аз от по-модерните хора съм - в колатааааа ;р   Apr 8 2008, 10:58 AM
Soulburn   Имам приятелка, която е от там...Винаги мога да сп...   Apr 8 2008, 11:15 AM
onnellinen   Цитат(parcaleste @ Apr 7 2008, 10:22 PM) ...   Apr 8 2008, 12:19 PM
parcaleste   Ми нема се спи та - кой инак ше пее с Десислава ця...   Apr 8 2008, 05:06 PM
Duh5   Абе до сега на палатка бяхме една година (Венци, а...   Apr 8 2008, 05:13 PM
lodborg   Ееех, Оги, Оги... Спомени...   Apr 8 2008, 07:59 PM
Braindead   ^^Абе, Боби, то тогава нали уж "квартираТА...   Apr 8 2008, 07:37 PM
parcaleste   Аве ние тя квартира я търсихме като направихме Оли...   Apr 8 2008, 07:47 PM

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Tyxo.bg counter Олекотена версия Час: 27th July 2025 - 02:50 AM