![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
ОК, тъй като идват концертите и огромна част от нас ще посетят Каварна тази година, дайте тук да обсъдим местата за отсядане там и да споделим няколко контакта/цени. Аз все още си нямам идея къде да отседна и ако някой има добри впечатления от някоя квартира и/или хотел, нека сподели тук и да даде някой друг контакт. Аз миналата година бях в няква гадна квартира с ужасно ДОСАДНА хазяйка, баща ми вика пак там да сме отишли, защото всичко щяло да бъде заето, но по-скоро ще се гръмна от колкото да ида пак на същото място. Но също така не е оферта да се ходи и на сляпо според мен, но обикновено така се получава.
Помня, че Ицо, Нели и Ники имаха доста кофти експириънс с миризма на обор. ![]() ![]() БТВ миналата година с баща ми открихме новосформиран мини курорт в село Крапец, тва се пада на около 30-40км. от Каварна ако не се лъжа. Комплексът беше страхотен и до 8ми Юли (преди "натовареният сезон"), цената за двойна стая е 60лв. на вечер. Имаше басейн и телевизор до колкото си спомням и ако някой се интересува утре ще издиря брошурката. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Аве ние тя квартира я търсихме като направихме Олимпийската обиколка ве, доклокото си сповням
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 04:43 PM |