![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Днес на официалния сайт на финладците Sonata Arctica се появи потвърждение, че ще свирят на 6 май в Каварна.
Концертът ще бъде БЕЗПЛАТЕН и ще се проведе на градския площад. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
абе, на този цонко му е времето някой прокурор да му разследва далаверите... президент.. чушки. краварненския стадион - два химически кенефа за 4-5 хиляди души. смрад на кебапчета, местата в маршрутката са запазени за "свои хора"... да изброявам ли "достойнствата" на това СЕЛО?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
абе, на този цонко му е времето някой прокурор да му разследва далаверите... президент.. чушки. краварненския стадион - два химически кенефа за 4-5 хиляди души. смрад на кебапчета, местата в маршрутката са запазени за "свои хора"... да изброявам ли "достойнствата" на това СЕЛО? Друго си е да организираш концерти за "масовка" от по 70-100 души, нали ![]() Аз ще ходя, засега има 4 свободни места, ако някой се интересува, да се обажда на ЛС, да дава някакъв телефон за връзка и да се чуваме, това е. -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
Друго си е да организираш концерти за "масовка" от по 70-100 души, нали ![]() ами организирай де... аман он селяни от тия "аванти" резултатът е един: у нас няма сцена. това е, господа-товарищи. на мен не ми дреме, дали на "масовката" ще дойдат 20 или 200 души, аз пари не пера и далавери с недвижими имоти не правя. но вие се замислете, дали това ще продължи вечно и какво ще стане "след цонко". кой тогава ще ви кани любимите банди, чиито мп3-ки задръстват хардовете ви и чиито фланелки от по 10 лева носите?! добре, че някой да припере някой лев, та да видите някой концерт без пари... нямам намерение да споря повече. нямам нищо против концертите в краварна, които се провеждат срещу вход. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Цитат ами организирай де... аман он селяни от тия "аванти" резултатът е един: у нас няма сцена. това е, господа-товарищи. на мен не ми дреме, дали на "масовката" ще дойдат 20 или 200 души, аз пари не пера и далавери с недвижими имоти не правя. но вие се замислете, дали това ще продължи вечно и какво ще стане "след цонко". кой тогава ще ви кани любимите банди, чиито мп3-ки задръстват хардовете ви и чиито фланелки от по 10 лева носите?! добре, че някой да припере някой лев, та да видите някой концерт без пари... нямам намерение да споря повече. нямам нищо против концертите в краварна, които се провеждат срещу вход. Ти като си голямо ГРАЖДАНЕ, кажи си от кое село са дошли вашите навремето в София ....защото за разлика от такива като теб, аз село нямам и не си ходя събота и неделя да садя доматите...а до организирането на концерти ...ми не разбирам и за това не се занимавам, имам си Цонко да ми ги организира, имам си СМЕ има и други...а това ,че ти не можеш ,а се мъчиш, си е изцяло твой проблем, защото трябва да занимаваш хората и да ревеш като настъпана девица..."ауууу, безплатни концерти, аууууу ще кажа на мама, ауууу това не е честно...аууууу"...смешен ставаш, стига си ревал, а се заеми с неща , от които разбираш повече и няма да се налага да търпиш такива "перачи" като Цонко. -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 08:24 AM |