![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
След като Дил даде тази хубава идея в темата за жените в метъла, все пак реших, че не е лошо да има и такава за мъжете. Има доста музиканти, които радват ухото И окото. Споделете мнението си по въпроса, ако може подкрепяйки и със снимков материал
![]() Владо, благодаря за заглавието, хаха. Аз ще започна с любимия си мангасар. Че е гениален китарист е out of question. ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Хах! Как да не цъкна в такава темичка...
Деси - съгласна съм за Кико / ефектът уау!/ и Аксел /който за жалост за доста кратък период от време е изглеждал добре/ А иначе, както много обичам да казвам - единственото грозно нещо у Джон Петручи е халката му! ![]() Мат Хийфи от Тривиум също не е за изхвърляне + хубавеца от подписа ми... Трябва да се съглася с Нелка за Пешо Железния ![]() Сещам се и за други юнаци, които съчетават талант и хубавинка но... ще трябва да залея света със снимки, така че ще се въздържа ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 06:08 PM |