![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 70 Регистриран: 21-March 04 Град: София Потребител N: 435 ![]() |
Ясно е, че в БГ е трудно с всичко оригинално, не само с музиката. Все пак има и хора, които си купуват предимно оригинални CD-та... В моята скромна колекция от лицензирани дискове повечето са ми подарък, но някои съм си ги купувала сама.
Queensryche - Limited Edition Collector's Box (включва първите 7 албума с много бонуси и компютърната игра Promised Land в много яка кутия) Queensryche - Tribe Circle II Circle - Watching In Silence (Limited Edition с мултимедия) Savatage - Sirens (Silver Anniversary Collections Edition) Control Denied - The Fragile Art Of Existence Nevermore - Enemies Of Reality (Limited Edition, бонус: DVD с клиповете им) Ахат - Походът Ще ми се да бяха повече, но какво да се прави... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Beoulf @ Mar 28 2004, 11:07 AM) Когато съм в чужбина(не, че е често) вместо сувенири си взимам дискове - толям кеф е да се ровиш в огромните шопове и да изнамираш дискове, за които си си мечтал. точно в тези моменти ми се иска да имам огледало за да си виждам озадачената физиономия. Именно! Аз ако стъпя в такъв магазин ще направя рекорден приход за тях. Само като се замисля колко любими неща не мога да си намеря тук... Meshuggah, Biohazard, Prong...и тва са само първите за които се сетих... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 05:26 PM |