![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Обмисляли ли сте перфектното убийство? Аз от години, но никога риска не е сведен до минимум.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Вариантите са два:
Да се отървеш майсторски от трупа-няма труп-няма престъпление;човечецът ще го обявят за изчезнал и дотам; Или да направиш всичко така,че да изглежда като нещастен случай ,естествена смърт или самоубийство.Тук си требе голямо майсторство вече. Мен не ме кефи мисловната дейност.Ако реша да убивам,искам да имам право да накълцам заслужилото си го същество директно,без някой да ми пречи или преследва след това.И понеже в нашия безумен свят това е невъзможно,съм се примирила,че нема да убивам. -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 09:02 PM |