![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Обмисляли ли сте перфектното убийство? Аз от години, но никога риска не е сведен до минимум.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Винаги ми е харесвала идеята за някакво елегантно убийство с кама, примерно. Сатърът също е секси
![]() [unreal]Но пък...содомайзд бай уайлд улфс, ениуан? Излизате си на предполагаем излет, там колиш бесиш, каквото правиш, и оставяш трупа нейде по-навътре, където дивите животинки все ще го оползотворят. Ама после лесно могат да хванат нишката на убийството, ако като сте се катерили са ви видяли доста хора. [unreal/] Но пък зверчетата ще се нахранят поне ![]() Трябва ти доста хладнокръвие и донякъде безчувственост, за да извършиш такова нещо и дума дори да не излети от устата ти. Доста малко го притежават това качество, именно затова повечето биват рано или късно разкрити. Но пък поне има някакви доста иновативномислещи убийци, като погледнем назад в историята ;р -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd July 2025 - 05:33 PM |