![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Всеки си има песни, които чувства близки до същността си или свързва с важни моменти от живота си, били те щастливи или не. Споделете кои са вашите.
На мен спомени ми навяват парчета като "Tears of Ice" на Stratovarius, "Alone in Paradise" на Malmsteen, "Bathory Aria" на Cradle of Filth... -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Всичко на SaXoN, особено Abscent Friends, Just Let Me Rock, Rockin` Again, Sea of Life...
Savatage - Chance, Gutter Ballet, Handful of Rain Iron Maiden - целия Brave New World + Journeyman, Age of Innocense, Face In the Sand Judas Priest - Better By You Better Than Me, Electric Eye, A Touch of Evil Garbage - Only Happy When It Rains Joe Satriani - Super Colossal, Just Like Lightnin` Annihilator - Bad Child Любе - Солдат Meat Loaf - I Would Do Anything For Love ![]() ![]() ![]() ![]() Някои песни на Черно Фередже... -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 03:38 PM |