![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Най-добре първо гледайте филмчето, после четете коментарите надолу (не се съмнявам, че заслужава да има такива по темата.)
Това ще са наистина НЕзагубени 15 минутки, повярвайте. http://www.vbox7.com/play:8ec3a225 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Ами не знам, поне на мен ми звучаха клиширано и кухо повечето фразички.
Цитат Даже дивия и безразборен секс е представен като реална студена действителност ...каквато НЕ трябва да бъде. Това, според мен, е основнато пропуснато нещо- значимостта на хигиената в секса. За мен филмът не се различава много от 54893039485те призива "Използвайте кондом", които срещаме на всяка крачка. Не ме разбирай погрешно, оценявам усилията на хората, правили това филмче, просто не стигна до мен. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st June 2025 - 12:30 PM |