![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Най-добре първо гледайте филмчето, после четете коментарите надолу (не се съмнявам, че заслужава да има такива по темата.)
Това ще са наистина НЕзагубени 15 минутки, повярвайте. http://www.vbox7.com/play:8ec3a225 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Аз лично изгледах филмчето без да знам, че става дума за ХИВ и накрая финала ми се стори брутален /преди безумно тъпата сцена със Спенс и плазмата... където идеята май беше и той да се включи просто? Или пък подтекста беше, че се впечатлява от плазмата а не от това, което казваше мацката със СПИН?! Така и не схванах защо.../. Не е нещо особено и имаше някои доста плоски реплики.
Грубо си беше когато момчето осъзна веригата, която се е получила - доста лесно човек може да си съсипе живота. Да, тези неща се случват - реално. Филмчето е слабо според мен но пък няма лошо, че го има. Добре ще е ако повлияе на по-малките например. За мен лично то не е нещо ново и не можа да ме впечатли особено. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 12:01 AM |