![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Днес на официалния сайт на финладците Sonata Arctica се появи потвърждение, че ще свирят на 6 май в Каварна.
Концертът ще бъде БЕЗПЛАТЕН и ще се проведе на градския площад. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
...ми бе намекнато за циганските номера на Цонкя... как въпросният феодал "имал нещо против" на въпросен фестивал в Краварна да свирят български банди, как раздавал на мангалите билети да ги продават на дъмпингови цени и подобни цигании... Няма да казвам имена, но тези неща си ги знаем сред "селските" среди. Аре, одите и се шибайте. За "сцена" говорите само в минало време, но я има... в София. Аман. Като каза български банди, се сетих един приятел от Пещера как беше коментирал: "Ти луда ли си - да ходя до Сф и да дам сума и пари за път и прочие, за да платя 2 лева вход за българска банда." Цитатът е по спомен. Радвам се, че си така запознат, аз съм просто почитателка и мен далаверите на ЦонкО изключително слабо ме вълнуват. Пък имената... и без това няма да ги знам, защото нямам нищо общо с мафиотските кръгове, така че може и да ги кажеш. Как ще ме напсуваш в следващия си пост, люти македонецо? -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
Как ще ме напсуваш в следващия си пост, люти македонецо? аз македонец? ъ? тия от FYROM да ми лапат... захарното питле... я сам от Враца, дето гарга ни каца... аман ве... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 08:11 AM |