![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Днес на официалния сайт на финладците Sonata Arctica се появи потвърждение, че ще свирят на 6 май в Каварна.
Концертът ще бъде БЕЗПЛАТЕН и ще се проведе на градския площад. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Ще ми е изключително неприятно, ако се наложи да въвеждам ред в темата. Нямам нищо против да се карате и/или да защитавате различни мнения. Личните нападки също вървят, но до един момент.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
въвеждай.... важното е саната вопилиф да издава албуми
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Дали ти харесва или не, темата е точно за "саната воплиф". Ако държите да се дърлите, има теми за града и провинцията, за Каварна, за селянията, за какво ли не. Но дори и в тях си има някаква мярка. Това е метъл форум и няколко по-остри реплики са съвсем в реда на нещата, но масов флъд с обиди срещу всички няма да се толерира. В която и да било тема.
Между другото, следното е от правилата и се отнася за всички: Цитат 11. Не цитирайте поста над вашия. Обикновено за спазването на това правило не се следи толкова стриктно, но тук нещата започнаха да придобиват доста неприятни пропорции. Не за друго, просто е страшно досадно да скролваш две минути цитат, за да стигнеш до един ред мнение. A пък на мен не ми е прятно да махам ненужните цитати от мненията ви. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 08:20 AM |