![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Мислите ли, че метълкор, деткор и модърн метъл групите са истински метъл?
Моят отговор е не. Примерно метълкора - всички тези групи правят изключително повърхностна и скучна музика и се продават като топъл хляб. Да не говорим за феновете, за които тези групи са едва ли не най-великото и най-техничното в метъла. А всичко това звучи по един и същи начин. 1-2 песни в даден албум биха били ОК. Но, за Бога, цялата ти дискография да се състои от едни и същи песни с беззъби рифчета, насечки и бийтдауни... Груува и пост-траша - безкрайни вариации върху Exhorder, Pantera (които са си копия на Exhorder, ама карай) и Crowbar. Деткора - жалки опити за грайнд, с един брейкдаун по средата... Въобще почти всичкият модерен "метъл" смуче здраво (а голяма част от него дори не е метъл). До 1-2 години това няма да го има. Общо взето: Метъл ![]() Не-метъл ![]() Разликата е очевидна. ![]() Какво мислите вие по въпроса? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Уел...сещаш се, че и в дета има баласт, и в пауъра, и в блека... ммм, така е, но все си мисля, че баласта в дет-а (за него мога да говоря) си го има от край време и никога не е влияел на каймака на тази музика, седи си кротко на дъното и никому не се навира в очите (друг е въпросът, че тук баластът, еднаквостта е радост за ухото на редовия детаджия, или поне за мен)., докато при метълкора точно претоварената му сцена ще бъде камъка, който ще повлече целия стил към небитието. Така мисля поне. Няма гаранция за това, но някак... не виждам предпоставки за обратното, избухна твърде бързо и твърде бързо сякаш ще изтлее... А това за оценяването на добрите, чрез лошите - до голяма степен е така. Макар че наистина доброто е добро само по себе си, проблема е, че няма как да се появи само по себе си. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 11:18 AM |