![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
da vi kaja 4estno, povdiga mi se ot podobni komersialni grupi4ki.pantalonite im triqt zemqta, dokato peqt rapirat, a i muzikata im e bokluk, a se pi6at metuli!da vi kaja li kak izglejdat fenovete im, koito poznavam?smuknati 6iroki dunki, sindjir s prusten na nego, KUBINKI I ME6KA!!!!!GNUS! i poneje sa komersialni i pove4eto hora sa 4uvali vse po nqkoq pesen, mi obqsnqvat, 4e metula e...tup-grupa hora, v koqto vseki se opitva da pre4i na drugiq.e kak da im obqsnq, 4e tova nqma ni6to ob6to s istinskiq metul?moje bi az sum malko konservativna na tazi tema, no taq idiot6tina ne q priemam.ostavam si na black....
-------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Fyeld's vocal ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 106 Регистриран: 19-January 03 Град: Sofia, Bulgaria Потребител N: 13 ![]() |
Warrior, komersialnite shitove v heavy-to prez '80-te biaha ili tolkova, kolkoto sega ili daje malko pove4e. Naglasata togava ne e bila po-razli4na - predi vsi4ki sa misleli Maiden i Judas za vurha zashtoto sa prodavali milioni i zatova imashe edin milion heavy metal nekadurni grupi, poradi koeto na horata im pisna i doide na moda grunja, sled tova Korn suzdadoha novia metal i se poiaviha pak tolkova imitatori i na horata im pisna da slushat i takuv metal. Istroiata prosto se povtaria - komersialnoto predi be6e da si super jelezen, ottam i naglasata da pravish jelezna muzika, posle naglasata stana da pokajesh kolko si izmu4en i vsi4ki po4naha puk takava muzika. Ta spored men poziori ima vuv vseki edin stil metal - heavy-tata 4upiat stoiki s kitarite, new-tata sediat s kitarite nadolu kato Korn. Vsi4ko si e ebalo maikata i biznesa!!! Deeba ma'a mu biznesa preebava absoliutno vsi4ko! E t'va e polojenieto!
I v zakliu4enie 6te kaja, 4e ne mi dreme za 80 % ot muzikata deto izliza - v kraina smetka ako iskam heavy - puskam si klasi4eskite neshta - novite po4ti nishto ne namiram, ako iskam new puskam pak klasi4eskia. V kraina smetka se okazva, 4e nai-dobrite neshta po4ti vinagi praviat grupite, koito sa startirali daden stil (za nai-goliamo sujalenie) ![]() p.s. ne mojah da obiasnia v zakliu4enieto mi, 4e vseki ot dva-ta stila (i vsi4ki ostanali, ama tuk se vodi spor za tezi dvata) e iak i svej i t.n. v purvite si godini, dokato firmite ne nastupiat muzikantite po vrata i doidat parite i nailezat novite grupi, koito niamat absoliutno nishto da kajat, a praviat prerazkaz na kumirite si! ![]() ![]() ![]() -------------------- ...GOT YOU ALL IN CHECK!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th May 2025 - 12:25 AM |