![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Мислите ли, че метълкор, деткор и модърн метъл групите са истински метъл?
Моят отговор е не. Примерно метълкора - всички тези групи правят изключително повърхностна и скучна музика и се продават като топъл хляб. Да не говорим за феновете, за които тези групи са едва ли не най-великото и най-техничното в метъла. А всичко това звучи по един и същи начин. 1-2 песни в даден албум биха били ОК. Но, за Бога, цялата ти дискография да се състои от едни и същи песни с беззъби рифчета, насечки и бийтдауни... Груува и пост-траша - безкрайни вариации върху Exhorder, Pantera (които са си копия на Exhorder, ама карай) и Crowbar. Деткора - жалки опити за грайнд, с един брейкдаун по средата... Въобще почти всичкият модерен "метъл" смуче здраво (а голяма част от него дори не е метъл). До 1-2 години това няма да го има. Общо взето: Метъл ![]() Не-метъл ![]() Разликата е очевидна. ![]() Какво мислите вие по въпроса? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ако стилът се изчисти от пълчищата хлапаци със скъпи инструменти и емо прически, свирещи едни и същи лигавщини, се виждам като най-големия фен. Това съвсем сериозно. А ти смяташ ли да напишеш нещо конкретно по темата, или по подобие на тази икона на интелигентността InsArtTure само ще се подиграваш на ограничените метъли? Написал съм нещо конкретно по темата, но не го казвам с 32432 изречения. Виж ми първия поуст, примерно. Това, че даваш такова обещание е изключително хубаво, ако стане така, дано успееш да удържиш на него. Само ми кажи - твоя средностатистически метъл, който пие бира до пръсване в изгнилата кръчма, крещи пиян по улиците "САМО ХЕВАРКА, БРАТО, КУР ЗА ДРУГИТЕ ЛАЙНА!" и прави зулумите по концертите и като цяло във външна обстановка... та... той не е ли за подигравка, или някакви наченки на съжаление дори? ![]() ![]() Не казвам, че всички са така, обаче, забележи ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 11:13 AM |