![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 82 Регистриран: 31-August 03 Град: София Потребител N: 248 ![]() |
Става дума за музиката към сравнително новият филм (15 август 2003)-Freddy VS Jason-в който една срещу дгуга са изправени дне хорър легенди
![]() Вие ще кажете как ви се стори филма (не е излизал в БГ, но го има за свободно теглене от известно време), а конкретният ми въпрос е допадна ли ви саундтрака(има го в MP3.Online)? Макар групите в него да не са в стила ми, мисля че всички изпълнения пасват перфектно на атмосферата. За пример-Stone Sour, Ill Nino, In Flames, Hatebreed, Mushroomhead, Slipknot, Seven Dust и т.н. -------------------- They think they know who I am
All they know is I love to kill Face down, dead on the ground Find me before another is found! “Cannibal Corpse” Long tome dead! Unleash your Warrior Within |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
Така е, Warrior
просто подозирам, че от липсата на идеи покворяват истинските хорър филми за създаване на една незапомняща се каша (чух за какво става въпрос).не, нямам намерение и да го гледам. -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 12:16 AM |