![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Днес на официалния сайт на финладците Sonata Arctica се появи потвърждение, че ще свирят на 6 май в Каварна.
Концертът ще бъде БЕЗПЛАТЕН и ще се проведе на градския площад. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
компанията на крвалненските мангали е била особено приятна. нищо, може и в катуна да прослушат свястна музика, подобно на румънските им събратя.
лично аз не съжалявам че не съм присъствал на това незабравимо събитие, размазах се в неделя, за което си плащам цената в момента. метълът в татковината има бъдеще само по мегдани и площади и благодарение на местните феодали и техните спонсори. безплатен обяд няма. не бих казал, че годините преди 1989-та ми липсват, но тогава метълите бяха по-истински и по-жадни. и се ръсеха за пиратските унгарски фланерки по 50 тогавашни лева. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 07:55 AM |