![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Днес на официалния сайт на финладците Sonata Arctica се появи потвърждение, че ще свирят на 6 май в Каварна.
Концертът ще бъде БЕЗПЛАТЕН и ще се проведе на градския площад. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Такива ги има на всеки концерт, без значение в Каварна или в София, хора, които не знаят за кво' са отишли...пример Мейдън в София, там половина не знаеха за кво' са там....ама иначе са мятъли бре, как да ни съ....въпроса е, че момчето от Враца се дразни по много тъп и комплексарки начин, що ли ...не знам....може би Цонко не му е пуснал....да свири де, не друго
![]() А вече и условия има, хотели, квартири, стига на човек да му се ходи... Просто типично нашенската черта, да плюем по всичко, което не излиза от нашият собствен задник, много ме дразни...ми гледай си в канчето, не ти трябва чуждото такова. Ако си умен ще си напълниш и своето канче, ако си некадърен...стой си гладен, пич, хората не са ти виновни за това. -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 08:17 AM |