![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Айде тук да си помагаме взаимно! Аз и още един приятел почваме да се учим да свирим на китари! Аз имам Кремона или нещо подобно! Единствената българска марка китари. Повечето познати китаристи (включително и баща ми) казват, че е сравнително хубава китара! Искам да ми помогнете, как да започна, разбрах, че роците са много скъпи и е по-добре да съм на самоучение! Имам усилвател, т.колони, микрофон, компютъп, китара, място за свирене... И таблатури, ама незнам как да ги чета! И въобще, нищо не знам, кое трябва да науча първо!?!?
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 11-April 03 Град: Rousse Потребител N: 62 ![]() |
az se zanimavam s kitara stabilno po 2-3 4asa na den ot ve4e 3-4 meseca i moga da izkarvam :
Nothing Else Matters na Metallica Bard's song in the forrest na Blind Guardian Unforgiven na metallica smells like teen spirit i come as you are na nirvana i drugi takiva razni prostotii ![]() ako mi ostane vreme 6te ka4a na hit.bg'to edno moe izpalnenie ot okolo 1-2 mins za da me 4uete kak svirq. Ina4e po4nete s metallica , blind guardian i drugi takiva grupi s 4esti izpalneniq na akusti4na kitara. a el. kitara moje da se vurje kum PC i s nqkoq programa da si prai6 realtime Effectz ![]() -------------------- Tomorrow will take us away...
Far from home... Noone will ever know our names... But the bards' songs will remain... Tomorrow all will be known... And You're not alone... So don't be afraid... In the dark and cold... 'Cause the bards' songs will remain... They all will remain... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th May 2025 - 04:34 AM |