![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 82 Регистриран: 31-August 03 Град: София Потребител N: 248 ![]() |
Става дума за музиката към сравнително новият филм (15 август 2003)-Freddy VS Jason-в който една срещу дгуга са изправени дне хорър легенди
![]() Вие ще кажете как ви се стори филма (не е излизал в БГ, но го има за свободно теглене от известно време), а конкретният ми въпрос е допадна ли ви саундтрака(има го в MP3.Online)? Макар групите в него да не са в стила ми, мисля че всички изпълнения пасват перфектно на атмосферата. За пример-Stone Sour, Ill Nino, In Flames, Hatebreed, Mushroomhead, Slipknot, Seven Dust и т.н. -------------------- They think they know who I am
All they know is I love to kill Face down, dead on the ground Find me before another is found! “Cannibal Corpse” Long tome dead! Unleash your Warrior Within |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат am gledai pone togava komentirai kakto kazah az kato fen na dvete poredici sum dovolen ako iska6 da se upla6i6 puskai Canibal holocaust ako iskam da se upla6a primerno bih oti6yl da mi wzimat kryw ... filmite na ujasite sa mnogo weseli ne6tica iskreno se smeq dokato gi gledam |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 03:59 PM |