![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
"Immortal" вече прозвуча тук... Когато преди някаквo време лийкнаха "Year Of The Phoenix" и "Caramon's Poem" бях потресена от това как звучи бандата с Barlow, чисто и просто защото бях предубедена. Добре, но сега изслушах целия албум - по дяволите, перфектен е! За разлика от доста групи напоследък, Pyramaze просто добавят новия елемент, в случая водещ, към цялостното звучене, а не се нагаждат СПРЯМО него. Всяка една песен е пореден малък (а защо не и голям) шедьовър... Да, липсва ми Lance, но явно и без него момчетата са в състояние да направят албум-месомелачка!
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Кърти новото творение на датчаните. Много по-хеви го раздават в сравнение със старите си неща. Мелодиите, за които вече стана дума, са като количество доста по-малко, но като качество не отстъпват по нищо от вече познатото ни ниво. Това ми направи и на мен впечатление - не толкова мелодична тава, по-скоро ударна и тежка. По-малко хармонии и двугласия за сметка на повече рифове и сила. Затова казах, че като мелодичност албумът леко изостава от предшествениците си. Последните композиции обаче ("The Highland", "Shadow of the Beast") наваксват.
Искам да се съглася с Дил, която е описала ситуацията в албума много точно в своя първи пост. Прави чест на групата, че въпреки ключовата промяна в състава не се е промениала напълно, а е останала вярна на себе си като звучене. Защото въпреки всичко целият албум мирише на класически Pyramaze - такива, каквито сме свикнали да ги чуваме. Barlow се е вписал безгрешно в групата, все едно винаги си е бил там. Дотолкова добре, че Lance не ми липсва изобщо. В заключение, от Pyramaze сме получили образцова пауър метъл тава. Поредната. По-добра от "Melancholy Beast", а може би и от "The Legend of the Bone Carver", макар и последното все още да не важи за мен. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 04:35 PM |