Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> the EQUINOX ov the GODS, ... пък!
pa®tci
коментар Mar 24 2008, 03:14 PM
Коментар #1

Serpent Moves

Група: Приятели
Коментари: 5893
Регистриран: 20-May 07
Град: parc des partcalence
Потребител N: 2094

Гледам че стана модно, та и аз да се поместа > Съм качил последния албум (доста е приличен, всъщност, макар и любимият ми да си остава първият: "Images of Forgotten Memories"). Много странно развитие на тая банда, от по-леки неща към постоянно втърдяване на звука (сигурно го повтарям за стотен път). За любителите на дуум метълче а-ла LAKE of TEARS (и по-специално "Headstones"), мисля че ще дойде много добре guitar.gif

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
wqwrrr
коментар May 11 2008, 08:08 PM
Коментар #2

Eáránë Táralóm...

Група: Потребители
Коментари: 1892
Регистриран: 2-November 06
Град: The Spectral Realm
Потребител N: 1655

От бая време отлагам слушането на този албум, а му беше време. Напоследък ми прави впечатление, че съотношението между излизащата музика и свободното ми време е с твърде голям коефициент.
Та, за албума. Интересен е, днес го чух към четири-пет пъти, приятен е за слушане, с интересна динамика и атмосфера. Най-силно впечатление, като че ли, ми направиха вокалите - рядко се срещат толкова разнообразни и мощни, а същевременно и разбираеми, въздействащи вокали. The Ravens Flies много ме грабна.
Като музика не е изключителен или запомнящ се, но ме изненада приятно, при все това, че специално за този стил предпочитам да имам някакви изградени очаквания за това какво ще чуя. Казвам го, защото самият жанр е изключително обширен и е трудно да си направиш впечатлени единствено от обобщения.
Хубав албум, ще се слуша. На тези, които са го пропуснали, го препоръчвам. whistle.gif

--------------------

Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 18th July 2025 - 04:07 AM