![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Кои са ви любимите видеоклипове на метъл песни? Защо?
Мене по-принцип ме кефят когато са сглобени от различни концертни кадри и разни бруталии. Примерно Davidian и Take My Scars на Machine Head, или Refuse/Resist на Sepultura*. И двата на MH са някви супер брутални - яко метъл - разни хора скачат от сцената, яко се блъскат долу... абе лудница! Клипа на Refuse/Resist е пълен с насилие - тълпата и полицията се млатят като обезумели. Още не към видял подобен клип бна българска група да се получи добре. Кефи ме, може би, само на Insmouth - One Minute Feel, защото е изчистен от излишни глупости. Свирят си и тва е. * Тва са ми и едни от любимите песни между другото. Сигурно е за тва. Преди малко гледах Take My Scars и така ми се ходи на як концерт че не е истина. ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
Burzum - Dunkel - много постен клип, но пък си е чаровен...
Kreator - Violent Revolution him(!) - Wicked Games -колкото и да е странно, клипа е много добър и сигурно щяха да ми харесат ако бяха продължили в същия дух, но тя каква стана... SODOM - SILENCE IS CONSENT вероятно има още, но не се сещам. -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 12:02 AM |