![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
В събота, по време на многохиляден концерт в Англия, поп иконата MADONNA е отдала почит на покойния Dimebag Darrell, изсвирвайки собственоръчно водещия риф от парчето на PANTERA "A New Level" от албума "Vulgar Display of Power" (1992)! Суперзвездата на световната поп сцена вплита здравата жица в изпълнението на собствения си хит "Hung Up".
Скивайте тук след 6:20. Инфо: Tangra Mega Rok / Blabbermouth -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Поне Венци можеше да седне и да ми прочете поста внимателно!!!!1
Аз казах, че не ми дреме какво свири Мадона, споменах, че се вбесявам от хора, които се впечатляват от това. Всичкото това са типични български комплексари, които дават мило и драго някой да им засвири или каже добра дума за любимата музика "метъла". Метълите са комплексирани селяндури, готови да духат на всеки, който каже, че метълът го бива и всъщност е музика като тази на """"ВЕЛИКИТЕ"""" попъри и икони, тип Мадона. Get a life и продължете да ми четете постовете през редовете... А после всеки реве, че българската култура била продадена и унищожена. Как няма да е като се "пази" и "развива" от такива умни и достойни хора? -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 03:55 PM |