![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
В събота, по време на многохиляден концерт в Англия, поп иконата MADONNA е отдала почит на покойния Dimebag Darrell, изсвирвайки собственоръчно водещия риф от парчето на PANTERA "A New Level" от албума "Vulgar Display of Power" (1992)! Суперзвездата на световната поп сцена вплита здравата жица в изпълнението на собствения си хит "Hung Up".
Скивайте тук след 6:20. Инфо: Tangra Mega Rok / Blabbermouth -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Значи Мадона никъде не споменава Даймбег. Никъде в това клипче, а аз си мислих,че тя казва някоя и друга добра дума, поне.. За отдаване на чест не може да се говори.
Тоя риф там... ако някой не ми беше казал, нямаше да разбера въобще какво точно е (толкова ми е музикалния слух). ХУбаво, вкарва някакъф риф мацката, радвам се за нея... Нито е станала по-велика, нито... нито по-интелигентна с това,че свири ПАнтера. Музиката на такива групи не може да бъде принизявана до ниво "слушам я", това е начин на живот, врявания, същество. Отразила е адски мнгоо емоции и... сори,ама по такъв начин емоциите се убиват. Нека свири МАдона ПАнтера, и кавър на Опет да направи, каквото поиска... пък които иска да вярва,че е истинско. Мен не ми пука, честно. Ама е забавно. Животът е кратък, смятам, че е важно да го живеем достойно и да пазим онова, което е ценно. Hardcore! И най-вече да живеем. Подркепям. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 03:57 PM |