![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
В събота, по време на многохиляден концерт в Англия, поп иконата MADONNA е отдала почит на покойния Dimebag Darrell, изсвирвайки собственоръчно водещия риф от парчето на PANTERA "A New Level" от албума "Vulgar Display of Power" (1992)! Суперзвездата на световната поп сцена вплита здравата жица в изпълнението на собствения си хит "Hung Up".
Скивайте тук след 6:20. Инфо: Tangra Mega Rok / Blabbermouth -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Защо да не подскачат и викат? Рифът си е здрав и надъхващ, вдига духа на тълпата, това кой го свири няма значение, важното е да има ефект. Противник съм на такова поведение. ![]() Аз самият не се чувствам добре ако не познавам добре дадена песен да съм с такова поведение. Някак не на място ми е. Същото като в Амор да пуснат Евъргрей примерно и всички да започнат да подскачат с дива радост, все едно им е любимата песен и са я чакали с векове да дойде на ред. ![]() That's the fuckin truth Hit me, wake me up! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
Същото като в Амор да пуснат Евъргрей примерно и всички да започнат да подскачат с дива радост, все едно им е любимата песен и са я чакали с векове да дойде на ред. ![]() ами... какво да ти кажа, в далечната 91-ва ли, 92-ра ли... не помня, седя си в едно кафе и чакам да ми дойдат хората... на съседната маса седят някакви гъзари. по радиото пускат "nothing else matters" на metallica... ония като почнаха да го обсъждат: "брей, каква яка песен, много готин блуз".... "кой е това?" - пита единия - "ааа, това е helloween" - компетентен отговор. не вярвам аз, мълчи стадионът. ![]() защото не искам да приличам на тях, поне малко ме интересуват и други стилове, освен метъла. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 03:55 PM |