![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
В събота, по време на многохиляден концерт в Англия, поп иконата MADONNA е отдала почит на покойния Dimebag Darrell, изсвирвайки собственоръчно водещия риф от парчето на PANTERA "A New Level" от албума "Vulgar Display of Power" (1992)! Суперзвездата на световната поп сцена вплита здравата жица в изпълнението на собствения си хит "Hung Up".
Скивайте тук след 6:20. Инфо: Tangra Mega Rok / Blabbermouth -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Милене, музикален помияр е този, който слуша един вид музика с години наред, без да я осмисли. Мисля, че 99% от хората тук имат представа от нещата които слушат (с/за които живеят) не ти не мислиш ли така?
Венц! Много правелно забелязано! И мен първо РОЛИНГ-а ми направи впечатление, но можем да кажем, че това е банда която е просто едно стъпало по-нагоре от Мадона. АББА ги оставяме без коментар също, виж обаче ПАНТЕРА... При всички положения не е нещо, което просто може да бъде подмината. Прави впечатление ![]() Деска, ще ги намешкам, щото болшинство народ и тях ги смята за поп ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 11:17 PM |