![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
В събота, по време на многохиляден концерт в Англия, поп иконата MADONNA е отдала почит на покойния Dimebag Darrell, изсвирвайки собственоръчно водещия риф от парчето на PANTERA "A New Level" от албума "Vulgar Display of Power" (1992)! Суперзвездата на световната поп сцена вплита здравата жица в изпълнението на собствения си хит "Hung Up".
Скивайте тук след 6:20. Инфо: Tangra Mega Rok / Blabbermouth -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Първо, не знам кой за какво ги смята, но свирят пъти по-качествени стилове музика от Мадона (като поп, рок, диско, кабаре и опера са малък процент от тях) и ти го знаеш много добре. Да не говорим, че Фреди не е създаден от медиите артист, а си е такъв по рождение. Разликата в гласовите възможности няма нужда да коментирам. Помолих те поради факта, че само заради музикалната хамелеонщина просто не мисля, че някой може да си позволи да слага Куийн и Мадона на една скала (а и не би трябвало).
Дори не ми отговаряй, и без това е офф-топик. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 03:59 PM |